Zoeken...

Nederlands

Nederlands

20 JUNI 2024

LLO Congres Sprekers Programma Praktische info Sponsoren Contact
20 JUNI 2024 | VERKADEFABRIEK | DEN BOSCH LLO Congres Sprekers Programma Praktische info Sponsoren Contact

Nederlands

Select language

Nederlands

Algemene Voorwaarden Leven Lang Ontwikkelen Congres

(versie 15 september 2023)

Aanmelden

Door het kopen van een ticket voor het LLO congres ga je akkoord gegaan met de onderstaande voorwaarden:

De aanschaf van tickets is onherroepelijk. Eenmaal verkochte tickets kunnen door de organisatie van het LLO congres niet worden gerestitueerd. In het geval dat je zelf niet op het LLO Congres aanwezig kunt zijn, mag het ticket wel doorgegeven worden aan een collega onder voorwaarde dat de organisatie van het LLO Congres hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dit kan via info@llocongres.nl.

Facturen

Facturen zullen begin januari per email worden verzonden naar het bij inschrijving opgegeven emailadres. Inschrijvingen na 1 januari zullen direct gefactureerd worden. 

Tenzij anders overeengekomen, dienen facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.

Toegangsbewijs

Een toegangsbewijs bestaat uit een e-ticket dat is verkregen via de website www.llocongres.nl. De barcode op dit ticket is een unieke code en geeft toegang aan één persoon. Het toegangsbewijs is enkel geldig wanneer het verschuldigde bedrag volledig is voldaan.

Annulering door LLO congres

Het LLO congres behoudt zich het recht voor om het congres te annuleren tot maximaal 2 weken voor het evenement. Het door de deelnemer betaalde bedrag wordt dan volledig terugbetaald.

Gegevens

Je gegevens zullen door ons nooit zonder je toestemming aan derden worden verstrekt. Echter, indien je badge tijdens het LLO congres wordt gescand, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden overgedragen aan de scannende partij en geef je de partijen die je badge hebben gescand toestemming je te benaderen.

Foto & video

Tijdens het LLO congres worden foto's en video's gemaakt. Door het congres te bezoeken ga je ermee akkoord dat de organisatie het recht heeft om de beelden en opnames te gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals aankomende beurzen, marketingmaterialen, producten etc.

Markteffect en OGZ hebben de handen ineen geslagen om onderwijsinstellingen, private opleiders en overige stakeholders te inspireren en informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen.

Organisatoren Organisatie Groep Zuid Markteffect Locatie Verkadefabriek Boschdijkstraat 45 Den Bosch Datum 20 juni 2024

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Privacy Statement Algemene voorwaarden

© Organisatie Groep Zuid & Markteffect

naar boven